keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kevään 2015 himmelikurssit

Tänä syksynä 2014 pitämäni himmelikurssit ovat nyt kaikki ohi. Kiitos kaikille mukaville ja innokkaille kurssilaisille! Opettajalle paras kiitos on, kun näkee teidän innostuvan himmeleistä, ja niitä valmistuu niin kurssilla kuin kotona. Himmeleiden täyttämää joulua kaikille!

Keväälle 2015 minulle on tulossa kaksi himmelikurssia. Tampereen seudun työväenopistossa Sampolassa alkaa kurssi pe 16.1. Sen varsinaiset työpäivät ovat viikonloppuna 31.1. - 1.2. Opiston nettisivuille tiedot ensi vuoden kursseista päivittyvät viikolla 51. Pirkan opistossa Nokian opistoasemalla alkaa tiistai-iltaisin kokoontuva kurssi. Ensimmäinen kerta on ti 20.1. ja viimeinen kokoontuminen ti 24.3. Kurssi kokoontuu yhdeksänä tiistaina, koska viikolla 9 lomaillaan. Pirkan opiston ilmoittautuminen alkaa ke 7.1. klo 11.00.

TERVETULOA HIMMELIKURSSILLE!

4 kommenttia:

 1. Hei, pidätkö joskus himmelikurssia ns. viikonloppukurssina, jonne voisi tulla muualtakin Suomesta?
  Hurahdin itse himmeleihin viime syksynä ja olen vieraillut usein sivuillasi ideoita saamassa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että täältä löytyy ideoita. Tampereella Sampolassa (www.tampere.fi/tyovaenopisto/) pidän kurssin, jonka varsinaiset työpäivät ovat viikonloppuna, la-su. Ensimmäinen kokoontuminen on edellisen viikon perjantai-iltana muutaman tunnin, jolloin käyn läpi materiaaleja ja perusasioita himmeliin liittyen. Jos tulet kaukaa, niin siihen iltaan ei ole ihan vällttämätöntä osallistua. Ilmoittautumisella tälle kurssille on jo kiire, sillä kyseinen perjantai on jo ensi viikolla 16.1. Netin kautta voit ilmoittautua vaikka heti. Työviikonloppu on 31.1.- 1.2. Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 3. Hei, taisin kirjoittaa väärin. Tuon perjantaihan on tietysti kaksi viikkoa ennen varsinaista kurssia:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista. Tarkistin noilta sivuilta, että todellakin työväenopiston kurssille voi ilmoittautua muualtakin Suomesta. Harmi vaan, kun tuona viikonloppuna olen jo lupautunut muualle. Seuraan jatkossa sivujasi, jos ja kun uusia kursseja tulee. Työniloa!

  VastaaPoista