perjantai 1. elokuuta 2014

Syksyn himmelikurssit

Työväenopistojen syksyn 2014 ohjelmat ovat ilmestyneet. Himmelikursseja on nyt Tampereen seudulla ohjelmassa kaikkiaan viisi. Kursseja on eri viikonpäivinä ja myös viikonloppuna. Toivottavasti löydät niistä sinulle sopivan ajankohdan. Täältä voit katsoa Pirkan opiston kurssit Nokialla, Pirkkalassa ja Lempäälässä. Täältä löydät Tampereen seudun työväenopiston kurssit, jotka järjestetään Tampereella ja Ylöjärvellä. Hakusanalla himmeli pääset tutustumaan helpoiten kursseihin ja niiden ajankohtiin. Ilmoittauminen Tampereen seudun työväenopiston kursseille alkaa ti 19.8. klo 17.30. Pirkan opiston kursseille ilmoittautuminen alkaa pe 15.8. klo 13. 

Kävin pari viikkoa sitten Tampereella Helmimeressä ja ilahduin kovasti. Sinne oli jo tullut Tsekistä lähetys lasiputkia himmeleiden materiaaliksi. Uutuutena oli mm. 60 mm pitkä kierteinen lasiputki. Sitä oli sekä kullan että hopean värisenä. Tässä pallohimmelin aloitus niistä putkista. Esimerkiksi täällä näet valmiin pallohimmelin.


Näistä läpinäkyvistä mehupilleistä voisi myös tulla hauska himmeli. Olen ostanut pussin Kespron tukusta.

Ilmoittaudu siis kurssille ja tule tekemään himmeli omaan kotiisi. Tavataan syksyllä himmelien merkeissä!

NYT SE VALMISTUI! Tässä ostamistani 60 mm pitkistä, hopean värisistä lasiputkista tehty pallohimmeli. Sen halkaisija on noin 35 cm.

4 kommenttia:

 1. Hei, Me Asuntilan martat haluaisimme pitää himmeli-illan, himmelintekoon tutustuen. Voisiko sinuun olla yhteydessä asian tiimoilta? Voisitko vaikka laittaa yhteystietosi osoitteseen asuntilanmartat @ gmail.com (välilyönnit poistettava)?

  VastaaPoista
 2. Laitan yhteystiedot tuohon osoitteeseen. Kiitos yhteydenotosta!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania, upeita himmeleitä, kiitos inspiraatiosta! Tässä istun paperipillikasan keskellä ja suunnittelen putkihelmihimmeliä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja tsemppiä himmelin rakentamiseen!

  VastaaPoista